SvenskaMammor

för oss svenska föräldrar utomlands!

Hej!

Jag heter Eva Elvelin, ar 26 ar och bor i Amsterdam sedan 2011. Ar uppvuxen i Goteborg, men flyttade till Amsterdam fran Los Angeles for studier som jag nu avklarat. For tillfallet haller jag pa att starta mitt eget foretag som tillverkar naturliga kropps- och rumssprayer gjorda med essentiella oljor. Skriver har for att jag letar efter lite extrajobb som barnvakt. Har i Amsterdam jobbar jag deltid som barista pa Scandinavian Embassy i De Pijp, och passar ibland en liten tjej pa ett ar. Tidigare har jag varit au pair i USA. Da jobbade jag heltid med att ta hand om tre pojkar; tvillingar pa 4 ar, och deras lillebror pa 1.5 ar. Hor garna av er om ni soker barnvakt nagon gang i veckan eller manaden! Moter garna upp er forst saklart, sa vi kan se att allt passar.

Halsningar,
Eva Elvelin

Visningar: 119


Lev Paleo nu med Anamaya
TEMADAGAR!

TEMADAGAR! 

Har du blivit ombedd att, eller frågat om du får, prata om Sverige på ditt barns skola? Och nu vet du inte var du skall börja? Ingen anledning till panik! Vi har gjort allt jobbet åt dej! 

Klicka här för våra färdiga temadagar eller temalektioner.

2015s nyord är här! 

För oss utlandssvenskar är det kul att se vilka ord som uppkommit men också bra för oss att hålla oss ajour med vårt modersmål! Här är några av orden, se om du kan luska ut vad de betyder: 

halmdocka 
mansplaining 
nyhetsundvikare
obror
plattfilm 

Om du vill se om du har har rätt, kolla här för förklaringar och alla nyorden.

© 2020   Created by Michelle Cadeau.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor