SvenskaMammor

för oss svenska föräldrar utomlands!

Bli VIM

Bli en V.I.M. - en Very Important Mom!

Medlemsavgiften gäller för ett år fr.o.m. den dagen du betalar. Dina uppgifter är säkra hos oss. Vi säljer, lånar eller byter ingenting vidare utan dina uppgifter och emejl adress hamnar här hos oss bara. Det kan ta upp till 24 timmar innan ditt medlemskap blir aktiverat. Du kommer att få ett mejl i din inbox när ditt medlemskap är aktiverat.

Som du ser finns det en mängd information på Svenska Mammors hemsida som du kan ha nytta av som utlandsboende mamma. Men det finns ännu mer att hämta om du väljer att bli VIM (very important Mamma) Medlem. Du väljer själv hur mycket tid och energi du vill lägga på ditt medlemskap men som vanligt är det så att ju mer du ger desto mer får du tillbaka.

Som VIM Medlem betalar du en avgift på 280 sek per år.

För denna avgift får du tillgång till alla Svenska Mammors tjänster, massor med medlemsförmåner och ännu mer ovärderlig information för dig som är mamma och bor utomlands.Vad ingår i medlemskapet?

Som VIM Medlem får du tillgång till hela vårt medlems-register där du kan söka bland mammor i över 70 länder i världen samt mer än 40 stater i USA. Nya medlemsländer tillkommer ständigt. Varje land har en egen sida och en Kontakt Mamma som kan hjälpa dig som är ny i landet. Landssidan innehåller massvis med information som du kan ha nytta av. Många mammor är organiseradei så kallade Mammagrupper. På medlemssidorna hittar din närmaste Mammagrupp och information om hur du startar en egen grupp om ingen finns på din ort.

Som VIM medlem kan du utnyttja alla våra medlemsförmåner och rabatter, förmåner som hela tiden blir fler och fler. Se här vilka företag vi samarbetar med för tillfället.

Som VIM får du;

  • Vårt ovärderliga nyhetsbrev en gång i månaden. Nyhetsbrevet håller dig ajour med allt viktigt som händer i Sverige eller sakersom är viktiga för oss som bor utomlands.
  • Information om mammagrupper över hela världen.
  • Tillgång och rabatt på alla våra kurser, seminarier, konferenser och events.
  • Massvis med medlemsförmåner och rabatter.
  • Tillgång till alla våra andra medlemmar och deras profil. Du hittar lätt andra Mammor i ditt område eller dit du skall flytta.
  • Chansen för dig och dina barn att få vara med i tidningsintervjuer, radio eller rent av TV. Vi kontaktas ofta av journalister för olika projekt och förmedlar då kontakt med våra medlemmar.
  • Tillgång till svenska mammors grupper med diskussionsgrupper som handlar om allt från ammning och viktminskining till att flytta tillbaka till sverige och flerspråkighet.
  • Möjlighet att delta i våra projekt. Vi har flera spännande saker på gång till exempel tonårsprojektet och fadderprogrammet.
  • Du får din egen sida inne på medlemssidan som kan bli ditt lilla kryp in. Där kan du blogga, sätta upp bider, chatta med andra VIMor m.m. m.m.
  • Plus all information på medlemssidan som innehåller massvis, till exempel, artikelserie om flerspråkighet, uppfostring av barn i andra länder, blandade äktenskap, info om att föda barn i ett annat land, glosor, att flytta tillbaka till sverige med mera, med mera. Listan kan göras hur lång som helst!

Medlemsavgiften gäller för ett år fr.o.m. den dagen du betalar. Dina uppgifter är säkra hos oss. Vi säljer, lånar eller byter ingenting vidare utan dina uppgifter och emejl adress hamnar här hos oss bara.

Det kan ta upp till 24 timmar innan ditt medlemskap blir aktiverat. Du kommer att få ett mejl i din inbox när ditt medlemskap är aktiverat.

Medlemskapet kostar 280 SEK per år.

Vi har gjort det lättare för dej och har nu en funktion där ditt kreditkort kommer att bli debiterat en gång per år. Du kommer automatiskt att få en påminnelse innan pengarna dras. Om du inte vill förnya ditt medlemskap då så har du klart valet att inte göra det.

Denna tjänst kräver att du använder ett befintligt eller sätter upp ett nytt Paypal konto. Om du hellre vill betala till svenskt konto går det också bra. Mejla oss då på info@svenskamammor.com

Detta medlemskapet gäller i ett år fr.o.m. dagen du betalar.

Efter du har betalt, gå tillbaks till svenskamammor.com och klicka på 'registrera dej' i överst i högra hörnet.  BLI MEDLEM NU GENOM ATT KLICKA PÅ 'SUBSCRIBE'

© 2023   Created by Michelle Cadeau.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor