SvenskaMammor

för oss svenska föräldrar utomlands!

Svensk Barnvakt i Världen
Dela på Facebook
Dela på Facebook MySpace
  • Bloggposter
  • Diskussioner
  • Events
  • Grupper
 

Svensk Barnvakt i Världens sida

Välkommen!

Här kan du förälder efterlysa eller söka svenska barnvakter ute i världen. Du som bor utomlads och vill vara barnvakt kan skriva upp dej här också.

Gå till Barnvaktsgruppen i menyn till vänster och skriv upp dej.

Kommentarplank (13 kommentarer)

Du måste vara medlem i SvenskaMammor för att lägga till kommentarer!

Gå med i SvenskaMammor

Klockan 10.44 den 4 November 2017, Linnea Lindstrom sade ...

Hejsan,

Vi bor i Peckham, London och vi söker en barnvakt ett par timmar i veckan för att hämta och/eller lämna vår dotter på dagis 4-5 dagar i veckan och eventuellt sitta barnvakt enstaka kvällar och helger. Vår dotter blir 2 år i Mars. Hör av did vid intresse.

linnea.m.lindstrom@gmail.com

Klockan 3.59 den 1 April 2016, Hanna Thörn sade ...

Hejsan! Jag soker en svenkstalande barnvakt for min goa aktiva lilla pojke. Vi bor i centrala Zurich, buss och sparvagnsstation 2 min bort. En kvall varannan vecka ar aktuellt till att borja med, men det kan bli fler tillfallen bade dag- och kvallstid. Hor garna av dig vid intresse, du kan na mig pa hannathorn@live.com. 

Klockan 12.06 den 17 September 2015, sohna wikman sade ...

Hej, Vi är en svensk familj som bor i Park Slope. Vi har två barn, 3år och 8år. Vi söker en svensktalande barnvakt som kan vara med barnen på eftermiddagarna - hämta från skolan, hjälpa till med läxor, lämna på aktiviteter, enklare matlagning, pyssel osv.  Hör gärna av er om intresse finns på sohna_s@hotmail.com. Tack!

Klockan 7.34 den 17 Juni 2015, Lucia Elgerud sade ...

Hej

Jag heter Lucia och bor på Manhattan i New York. Jag läser ett master program i antropologi på New York University sen två år tillbaka, och söker just nu efter barnvaktsjobb, och roligast vore det ju såklart att jobba med en svensk familj! Jag har passat barn i flera år både professionellt och för grannar hemma i Åkersberga, jag har även arbetat som vikarie på förskola. Jag är 28 år, mycket pålitligt, utåtriktad och positiv. Jag är helt flexibel med tider eftersom jag skriver min master-uppsats t.o.m. September och därför kan planer min tid som jag vill, jag har inte heller några problem med att pendla, om er familj befinner sig i Brooklyn eller New Jersey ex. Jag har tänkt söka barnvaktsjobb sen en längre tid tillbaka, då jag älskar att arbeta med barn, men jag har inte haft möjlighet tidigare eftersom jag pluggat på heltid. Nu när jag har lite mer fri tid har jag äntligen möjlighet att hitta barnpassnings-jobb, och ser mycket fram emot att lära känna en ny familj!

Jag kan nås på 646 785 9767, eller på len251@nyu.edu

MVH - Lucia

Klockan 3.01 den 19 Maj 2015, mia Lundström charlot sade ...

Hej! Jag söker barnvakt till min son 4 ar. Vi bor i Metz i Frankrike.

Klockan 8.35 den 25 Mars 2015, Eva Elvelin sade ...

Hej!

Jag heter Eva och bor i Brooklyn, NY fram tills den sista Juni. Jag ar har for en praktik/forskningsjobb vid City University of New York. Det ar dock ett obetalt jobb, sa jag letar efter ett extrajobb som barnvakt. Tider ar flexibla for mig. Min erfarhenhet stracker sig langt bak i tiden (aven fast jag ar 25), bade i Sverige och i USA. Jag var au pair for ett par tvillingar (4) och deras lillebror (1.5) i ett ar, och efter det sa satt jag barnvakt for tre Svenska familjer pa deltid medans jag studerade. Jag fann att det var ett kul satt att bade kunna ge och fa lite hemkansla.

Om ni ar intresserade, maila mig pa eva.elvelin@gmail.com

MVH,

Eva

Klockan 16.12 den 9 Januari 2015, Catharina Ungvari sade ...

Hej, 

jag bor i Haarlem, Nederländerna, och söker en svensktalande barnvakt till min dotter Nora, 10 månader gammal. 

Hoppas på många svar!

mvh

Catharina Ungvari

Klockan 7.23 den 16 December 2014, Jenny Andersson sade ...

Hej!

Jag är en tjej på 23 år som studerar på halvtid i Madrid under våren och undrar om det finns några svenskar i närheten som är i behov av barnvakt? I Sverige har jag arbetat i fyra år som barnskötare och framför allt varit ansvarig för småbarnsavdelningen på förskolan. Jag är just nu tjänstledig från mitt arbete i Sverige och skulle självklart kunna ge referenser från det om så önskas. Älskar verkligen att arbeta med barns trygghet och lärande, och har saknat det nu under hösten när jag enbart studerat! 

Maila mig om ni är intresserade: jennan2@hotmail.com

Mvh, 

Jenny

Klockan 14.15 den 21 November 2014, Sarah Lacroix sade ...

Hej !

Söker svensk barnvakt till mina två troll (4,5 och 2 år gammla). Bor i Pays de Gex. Finns den nån här?

Mvh,

Sarah

Klockan 12.37 den 29 Oktober 2014, Henrietta Grue sade ...

Hejsan!

Är en svensk ansvarsfull tjej 31år som gärna hjälper er att sitta barnvakt. För några år sedan jobbade jag hos en familj i Florida där jag tog hand om en 6mån bebis samt en 4 årig pojke. Jag kan ge referens om det önskas.

Jag är student här i New York så jag har massor av tid över.

Emaila mig på: grue.henrietta@gmail.com

Hoppas på att höra från er!

Profilinformation

Förnamn:
Svenska
Efternamn:
Mammor
Stad:
Överallt
Land:
Överallt
Emejl adress:
barnvaktsvenskamammor.com
Detta beskriver mej bäst:
Jag bor utomlands
 
 
 


Lev Paleo nu med Anamaya
TEMADAGAR!

TEMADAGAR! 

Har du blivit ombedd att, eller frågat om du får, prata om Sverige på ditt barns skola? Och nu vet du inte var du skall börja? Ingen anledning till panik! Vi har gjort allt jobbet åt dej! 

Klicka här för våra färdiga temadagar eller temalektioner.

2015s nyord är här! 

För oss utlandssvenskar är det kul att se vilka ord som uppkommit men också bra för oss att hålla oss ajour med vårt modersmål! Här är några av orden, se om du kan luska ut vad de betyder: 

halmdocka 
mansplaining 
nyhetsundvikare
obror
plattfilm 

Om du vill se om du har har rätt, kolla här för förklaringar och alla nyorden.

© 2023   Created by Michelle Cadeau.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor