SvenskaMammor

för oss svenska föräldrar utomlands!

Aktiva Länder

Svenska Mammor finns i många länder. Som medlem hittar du specifik information i och om en del länder, om dess Mammagrupper, graviditets & barnglosor översatta till svenska, svenska aktiviteter osv Vi har Mammor och Pappor i fler länder än vad som finns i menyn. Som medlem kan du också söka efter andra länder i vårt medlemsregister.
Är du en svensk förälder som bor i ett land som inte finns på vår lista? Kontakta oss gärna! Vi blir jätteglada!

För att kunna logga in och söka efter andra svenska familjer eller Mammagrupper i ditt område måste du vara medlem hos oss. Klicka här för att bli medlem Det finns medlemmar i andra länder än de som har landssidor. För att hitta dem gå till 'medlemmar,' skriv i landet/staden du söker medlemmar i och klicka på 'sök'


AKTIVA LÄNDER MED EGEN SIDA

Bahrain
Bulgarien
England
Frankrike
Holland
Israel
Kanada
Schweiz
Skottland
Spanien
Taiwan
Tyskland
USA
Österrike

ANDRA LÄNDER:

Vi har medlemmar i många fler länder men inte KontaktMammor eller en sida för dessa länder. Vi sätter upp nya landssidor hela tiden. För att hitta en medlem i ett annat land än dessa sök i medlemsregistret.


Lev Paleo nu med Anamaya
TEMADAGAR!

TEMADAGAR! 

Har du blivit ombedd att, eller frågat om du får, prata om Sverige på ditt barns skola? Och nu vet du inte var du skall börja? Ingen anledning till panik! Vi har gjort allt jobbet åt dej! 

Klicka här för våra färdiga temadagar eller temalektioner.

2015s nyord är här! 

För oss utlandssvenskar är det kul att se vilka ord som uppkommit men också bra för oss att hålla oss ajour med vårt modersmål! Här är några av orden, se om du kan luska ut vad de betyder: 

halmdocka 
mansplaining 
nyhetsundvikare
obror
plattfilm 

Om du vill se om du har har rätt, kolla här för förklaringar och alla nyorden.

© 2022   Created by Michelle Cadeau.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor